Tervetuloa Multikustannus.fi -blogin lukijaksi!

Multimedia integroi

Tässä blogissa keskitymme sekä perinteisen printtimedian uutisiin, että seuraamaan multimediakentällä tapahtuvia uudistuksia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kyseessä olisi mikään hightech-blogi, vaan enemmänkin aihepiiriä sivuava ja siitä välillä loikkivakin ajatusten sulatusuuni.

Minä – Minna, sain ajatuksen tähän blogiin siitä, että nykyään monet blogit ovat täysin joko-tai. Joko ne vihaavat uutta it-mediaympäristöä ja piileskelevät junassa printtilehden takana jupisten mielipiteitään ja raapustaen avautumista yleisönosastopalstalle (minne se tietysti lähetetään kirjekuoressa..). Tai sitten vastustetaan koko vanhanaikaista printtimediaa saastuttavaksi, jumiutuneeksi, valtakoneistoa pönkittäväksi kabinettiviidakoksi joka on vapaan ja uuden median vastapeluri.

Itse luen molempia! Tykkään paperilehden tuomasta uppoutumisen tunteesta, ja toisaalta taas elektronisen median hetkellisyydestä ja siitä että siihen ei tarvitse välttämättä paneutua 110%. Myös mainonta ja kuluttaminen on mielenkiintoista näissä kahdessa mediassa. Tykkään shoppailusta ja rakentelusta. Molempiin löytyy hyvin sisältöä molemmista alustoista, ja tulenkin tuomaan blogissa esiin esimerkkejä hyvista projekteista / kampanjoista joihin netissä tai lehdissä törmään.

Jatketaan tästä!

Minna