Onko perinteinen valokuva menneisyyden juttu? Sitä moni mahtaa miettiä digitaalisen valokuvauksen aikakaudella. Vaikka tekniikka onkin muuttunut ja kehittynyt eteenpäin, kuvien aikakausi ei ole todellakaan ohi, päinvastoin! On paljon erikoisia hetkiä ja tilanteita, joita ihmiset haluavat ikuistaa paperikuvan muodossa. Näistä yleisimpiä ovat valmistujaiset, ylioppilaskuvat, häät ja vuosipäivät. Myös lemmikit, lapset ja muut perhejuhlat ovat suosittuja valokuvamotiiveja. Kuvaaminen onnistuu nykyään helposti myös ilman valokuvaajaa. Jopa älypuhelimen avulla saa yllättävän laadukkaita kuvia. Kuvien tulostaminen onkin sitten toinen juttu. Kun kyseessä on esimerkiksi hääkuvat, moni turvautuu edelleen perinteiseen valokuvausliikkeeseen. Tavallisten valokuvien lisäksi muistoja voidaan tallentaa myös valokuvataululle, kuvakirjaan tai vaikkapa kahvimukiin. Tulostimen hankinta on toinen kätevä ja edullinen tapa tulostaa valokuvia. Tavallisia lomakuvia ja perhekuvia voi tulostaa mainiosti kotona valokuvatulostimen avulla. Esimerkiksi Canonin Pixma-valokuvatulostin on edullinen ja tehokas laite kotikäyttöön. Mikäli mustepatruunat pääsevät loppumaan, ne voi helposti tilata osoitteesta nordicink.fi. Kuvista voi kehittää myös hauskoja lahjaideoita ja koristeita. Vinkki: Ripusta valokuvia narulle pyykkipoikien avulla ja rakenna oma persoonallinen kuvakertomus haluamaasi paikkaan!

Valokuvien avulla syntyy hauskoja koristeita ja lahjoja