Hei kaikki,

Blogini palaa jälleen kuvioihin pitkän tauon jälkeen. Palan halusta käsitellä kiinnostavia aiheita ja vaihtaa mielipiteitä kaikkien lukijoideni kanssa.

Niin kuin oma elämäni, myös printti- ja multimedia-ala on jatkuvassa murroksessa. Suomalaiset lehtitalot ovat viime aikoina irtisanoneet väkeä massoittain. Mikä siis oikein kiinnostaa tämän päivän kuluttajia, jos se ei ole paperilehti?

Blogit ovat varmasti tulleet jäädäkseen ja sisällöt siirtyvät yhä enemmän verkkoon. Toisaalta, globalisaatio saattaa ajan myötä vaikuttaa siten, että suomenkielisen median määrä vähenee. Ehkäpä uudet sukupolvet kokevat voivansa kommunikoida helpommin vaikka englanniksi. Kaikki tämä jää nähtäväksi.

Tervetuloa blogini pariin. Tarkoituksenani on mielipiteiden lisäksi jakaa vinkkejä ja suosituksia kaikille aktiivisesta ja monipuolisesta elämästä kiinnostuneille!

bildschirme-screens-3d-19to1